perjantai 20. toukokuuta 2011

Ensimmäiset sepustukset

Pyydän jo alkuun anteeksi jos blogini näyttää hieman erikoiselta, johtunee siitä etten ole tällaista aiemmin kirjoittanut, mutta kyllä tämä varmaan tästä alkaa luonnistumaan!
Olen siis kahden maatiais kissan ( Poju ja Äijä ) yhden Airedalenterrierin ( Dooris ) onnellinen omistaja. Ja nyt elelen hyvin jännittäviä aikoja kun reilun viikon päästä Maanantaina saan hakea uuden perheen jäsenen Amerikankarvattomanterrierin! ( nimeksi luultavammin tulee Pimu :)
Aloin vasta vajaa kuukausi sitten ihan tosissani ajatella ostavani AHT:n ja kuvittelin joutuvani odottamaan jopa vuosia, mutta kuinka ollakaan n. viikko siitä kun soittelin kasvattajalle olinkin jo tehnyt päätöksen ostaa vapaana olevan pennun :) ! Nyt olen jo kolunnut kirppareita ja ostanut vauvan vaatteita joista muokkaan pienelle sopivia vaatteita :)


               Tässä pieni possuseni on 4 viikon ikäisenä.Ja tässäpä 5 vuotias Poju (kielletyllä paikalla!) Kröhöm!
Ja sitten jo 11 vuotta täyttänyt mummeliini Dooris!
Vieläkin yllättävän pirteä kuntoinen kaveri.
... Juu-u tässä sitten viimeisin tulokas Äijä, "hieman"  nautisleija tyyppinen tapaus :)Tässä nyt alku tietoja, kuulumisia yritän päivitellä ajoittain!

2 kommenttia:

 1. Oiiii, kuinka kaunis väritys pennulla on.:D
  Joko hän on saapunut kotiin? :)))
  Mahtaa olla vilskettä ja vilinää, onko kaikki mennyt hyvin? Aurinkoisia kesäpäiviä teille, muistakaa suojakerroin väh. 30 ;DDD
  Pimale ja Teppo
  http://teppoaht.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Kllä Pimu on saapunut kotiin ja vilskettä ja vilinää on ollut :)Aurinko on todella hellinyt ja aurinko rasvaa kulunut ;) Niin on kiirettä ollut ettei ole ehtinyt sivuja päivittää, mutta josko tänään vielä saisi uusia kuviakin :)! Hyvää kesää sinnekkin.

  VastaaPoista